حالا امروز - اخبار فناوری

اخبار فناوری - اینترنت - فضای مجازی - کسب کار های اینترنتی

حالا امروز - اخبار فناوری

اخبار فناوری - اینترنت - فضای مجازی - کسب کار های اینترنتی

اخبار فناوری - اینترنت - فضای مجازی - کسب کار های اینترنتی

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

۶ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

با‌‌توجه‌‌به افزایش بی‌سابقه و افسارگسیخته‌ی قیمت گوشی‌ طی چند سال گذشته در بازار ایران، این دستگاه حیاتی که بخش بزرگی از زندگی ما را دراختیار دارد، به کالایی لوکس تبدیل شده است؛ پس هنگام خرید گوشی جدید، باید بیش از گذشته وسواس به خرج بدهیم و مدلی انتخاب کنیم که بیشترین امکانات و بهترین تجربه را با قیمت مدنظر ارائه می‌دهد.

در مقاله‌ی حاضر، می‌خواهیم بهترین گوشی‌های هوشمند را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی کنیم. از بهترین گوشی‌های ۲ میلیون تومانی (گوشی‌های اقتصادی) تا بهترین گوشی‌های ۴۰ میلیون تومانی (گوشی‌های پرچم‌دار) تا بتوانید بر‌‌‌اساس بودجه‌ی مدنظرتان، بهترین گوشی ممکن را بخرید.

توجه کنید همه‌ی قیمت‌های نوشته‌شده براساس کمترین قیمت بازار برای مدل رجیسترشده است. افزون‌براین با‌‌‌‌توجه‌‌‌به تغییر زیاد قیمت در بازار گوشی‌ موبایل، مقاله‌ی پیش‌رو ابتدای هر ماه و طبق قیمت روز به‌روز می‌شود.


بهترین گوشی تا ۲ میلیون تومان

 

نوکیا C20

لگ‌های گاه‌وبی‌گاه جزو جدایی‌ناپذیر گوشی‌های اقتصادی تا میانی بازار به‌حساب می‌آید که مهم‌ترین علت آن به سنگین‌بودن رابط کاربری به‌نسبت توان پردازشی تراشه بازمی‌گردد؛ در رابط کاربری گوشی‌های نوکیا که درصد بسیار زیادی، همان اندروید دست‌نخورده‌ی گوگل است، این قبیل مشکلات به حداقل می‌رسد؛ از سوی دیگر نوکیا به‌دلیل محدود بودن تعداد محصولاتش، پشتیبانی نرم‌افزاری کم‌وبیش مناسبی نیز دارد.

«نوکیا C20» که محصول سال ۲۰۲۱ نوکیا است، از نسخه‌ی سبک اندروید ۱۱ به همراه تراشه‌ی ۲۸ نانومتری UNISOC SC9863A با پردازنده‌ی مرکزی هشت هسته‌ای، استفاده می‌کند؛ همچنین دو دوربین ۵ مگاپیکسلی، باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و نمایشگر ۶/۵۲ اینچ HD از دیگر ویژگی‌های این گوشی ارزان‌قیمت هستند. نوکیا C20 را می‌توان با رم ۲ گیگابایت و حافظه‌ی ۳۲ گیگابایت در حدود قیمتی ۲ میلیون تومان تهیه کرد.

لیست قیمت روز نوکیا C20
خرید اینترنتی نوکیا C20

بهترین گوشی تا ۲٫۵ میلیون تومان

 

ریلمی C11 نسخه 2021

گوشی «ریلمی C11 مدل ۲۰۲۱» اساساً با مدل معرفی شده در بازه‌ی قیمتی ۲ میلیون تومان؛ یعنی نوکیا C20 تفاوت فاحشی ندارد؛ البته بدون توجه به طراحی این دو گوشی، اگر دوربین نسبتاً بهتر با فوکوس خودکار و باتری حجیم ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت ریلمی C11 مدل ۲۰۲۱ را در نظر بگیریم، خرید این گوشی با مبلغی حدود ۵۰۰ هزار تومان بیشتر، منطقی به نظر می‌رسد؛ همچنین دیگر امکانات این دو گوشی، از جمله‌ی پردازنده، نمایشگر و ظرفیت، بسیار مشابه هم هستند. می‌توانید برای آشنایی بیشتر با این گوشی اقتصادی،

لیست قیمت روز ریلمی C11 نسخه 2021
خرید اینترنتی ریلمی C11 نسخه 2021

بهترین گوشی تا ۳ میلیون تومان

 

نوکیا G10

تا بازه‌ی قیمتی ۳ میلیون تومان بازهم گوشی پیشنهادی ما، مدلی از شرکت فنلاندی نوکیا است. نوکیا G10 که چند ماهی از عرضه‌ی آن نمی‌گذرد، امکانات معقول و خوبی در این رده دراختیار کاربران قرار می‌دهد. از جمله‌ی امکانات نوکیا جی ۱۰ می‌توان به نمایشگر ۶٫۵۲ اینچ IPS LCD با رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل، تراشه‌ی هشت هسته‌ای هلیو G25 مدیاتک، چهار دوربین واید، ماکرو، سلفی و عمق‌سنج، اندروید ۱۱، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و درگاه شارژ تایپ C با پشتیبانی از OTG اشاره کرد.

گوشی اقتصادی نوکیا G10 در ظرفیت‌های ۳۲ و ۶۴ گیگابایت با رم ۳ و ۴ گیگابایتی عرضه شده است که می‌توان نسخه‌ی ۶۴ گیگابایت آن با ۴ گیگابایت رم را با قیمت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تهیه کرد؛ البته اگر نیاز به حافظه و رم بیشتر ندارید، با قیمتی نزدیک به ۳ میلیون تومان سراغ نسخه‌ی ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی این گوشی بروید.

لیست قیمت روز نوکیا G10
خرید اینترنتی نوکیا G10

بهترین گوشی تا ۳٫۵ میلیون تومان

 

وان پلاس نورد N100

وان‌پلاس شهرت خود را با ساخت گوشی‌هایی به‌دست آورد که از آن‌ها با نام قاتل پرچم‌دار یاد می‌شد و بعد با تولید برخی گوشی‌های دیگر وارد رده‌ی پرچم‌داران، میان‌رده‌ها و گوشی‌های اقتصادی شد. «وان پلاس نورد N100» یکی از گوشی‌های اقتصادی این شرکت چینی است که مجموعه‌ی خوبی از امکانات را با قیمتی مناسب دراختیار خریداران قرار می‌دهد.

ازجمله‌ی امکانات نورد N100 می‌توان به نمایشگر ۶٫۵۲ اینچ IPS LCD با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح HD، تراشه‌ی ۱۱ نانومتری اسنپدراگون ۴۶۰ با بیشینه فرکانس کاری ۱٫۸ گیگاهرتز، ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی از نوع UFS 2.1 به همراه ۴ گیگابایت رم LPDDR4X، اسپیکرهای استریو، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی به همراه شارژر ۱۸ واتی اشاره کرد؛ این گوشی از جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون و کارت حافظه‌ی جانبی میکرو SD نیز پشتیبانی می‌کند.

لیست قیمت روز وان پلاس نورد N100
خرید اینترنتی وان پلاس نورد N100

بهترین گوشی تا ۴ میلیون تومان

 

گلکسی M12 سامسونگ

در بازه‌ی ۴ میلیون تومان، کم‌تر گوشی هوشمندی را می‌توان یافت که از نمایشگر سریع با نرخ نوسازی بالاتر از ۶۰ هرتز پشتیبانی کند. گلکسی M12 سامسونگ، علاوه‌بر نمایشگر ۶٫۵ اینچی ۹۰ هرتز و HD، امکانات دیگری مانند تراشه ۸ نانومتری اگزینوس ۸۵۰، دوربین چهارگانه‌ی ۴۸ مگاپیکسلی، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و اندروید ۱۱ را دراختیار کاربران قرار می‌دهد.

لیست قیمت روز گلکسی M12 سامسونگ
خرید اینترنتی گلکسی M12 سامسونگ

انتخاب جایگزین: نوکیا جی 20

 

اگر در بازه‌ی حدود ۴ میلیون تومان، داشتن نمایشگر فول HD برای شما اهمیتی ندارد و به‌دنبال گوشی هوشمندی هستید که علاوه‌بر بروز بودن، حافظه‌ی ذخیره‌سازی و رم بالایی نیز داشته باشد، می‌توانید سراغ یکی از جدیدترین تولیدات شرکت فنلاندی نوکیا بروید. «نوکیا G20» که چند ماهی از عرضه‌ی آن می‌گذرد، با اندروید ۱۱ و دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی وارد بازار گوشی‌های اقتصادی شد تا رقابت را جدی‌تر از پیش کند.

 

علاوه‌بر اندروید ۱۱ خالص نوکیا G20 که باعث تجربه‌ی کاربری روان گوشی می‌شود، رم ۴ گیگابایتی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت نیز از نکات مثبت جی ۲۰ هستند؛ همچنین این گوشی در دو ظرفیت ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت عرضه می‌شود که می‌توان با قیمت حدود ۴ میلیون تومان سراغ نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایت آن رفت؛ البته جی ۲۰ نوکیا در مقایسه با ردمی 9 شیائومی قدرت پردازشی گرافیکی بسیار کمتری دارد و وضوح نمایشگر آن نیز HD است.

لیست قیمت روز نوکیا جی 20
خرید اینترنتی نوکیا جی 20

بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان

 

ردمی 10 پرایم شیائومی

ردمی 10 پرایم از جدیدترین میانرده‌های شیائومی است و مجموعه‌ای خوب و معقول از امکانات را ارائّ می‌دهد. این گوشی با طراحی نسبتاً مقاوم دربرابر نفوذ آب و گردوغبار، نمایشگر ۶٫۵ اینچ FHD+ با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، پردازنده‌ی مدیاتک هلیو G88، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، اسپیکرهای استریو و باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعت ارزش خرید خوبی در رده‌ی قیمتی ۵ میلیون تومان دارد؛ همچنین بهره‌مندی از اندروید ۱۱، شارژ سریع ۱۸ وات و شارژ معکوس سیمی ۹ وات از دیگر ویژگی‌های ردمی 10 پرایم شیائومی به‌حساب می‌آید.

لیست قیمت روز ردمی 10 پرایم شیائومی

انتخاب جایگزین: گلکسی A22 سامسونگ

 

با اینکه گلکسی A22 سامسونگ، بسیار نزدیک به ردمی 10 پرایم شیائومی است؛ اما با نمایشگر روشن‌تر OLED، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، دوربین اصلی مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال تصویر و رابط کاربری سرراست، تجربه‌ی بهتری را از نظر دوربین، نمایشگر و نرم‌افزار ارائه می‌دهد. از طرف دیگر باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعت، اسپیکرهای استریو و نمایشگر FHD تنها در ردمی 10 پرایم شیائومی وجود دارند؛ می‌توانید برای شناخت مفصل‌تر این گوشی اقتصادی سامسونگ، سری به مطلب بررسی گلکسی A22 سامسونگ در بزنید.

لیست قیمت روز گلکسی A22 سامسونگ
خرید اینترنتی گلکسی A22 سامسونگ

بهترین گوشی تا ۵٫۵ میلیون تومان

 

گلکسی M32 سامسونگ

باورکردنی به نظر نمی‌رسد؛ اما در رده‌ی قیمتی حدود ۵٫۵ میلیون تومان، می‌توانید یک گوشی از سامسونگ با نمایشگر ۶٫۴ اینچ ۹۰ هرتز OLED، وضوح +FHD و دوربین اصلی ۶۴ مگایپکسلی تهیه کنید. گلکسی M32 سامسونگ، پردازنده‌ی هشت هسته‌ای هلیو G80 مدیاتک، اندروید ۱۱ با پوسته‌ی One UI 3.1، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، پشتیبانی از کارت حافظه‌ و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون را هم ارائه می‌دهد.

مشاهده لیست قیمت گوشی های موبایل:
  • قیمت گوشی های سامسونگ

 

باید در نظر داشته باشید که با قیمتی حدود ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌توان نسخه‌ی پایه‌ی گوشی اقتصادی گلکسی M32 با ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۴ گیگابایت رم را تهیه کرد و برای خرید نسخه‌‌ی ۱۲۸ گیگابایت نیاز به پرداخت مبلغی نزدیک به ۷ میلیون تومان دارید.

لیست قیمت روز گلکسی M32 سامسونگ
خرید اینترنتی گلکسی M32 سامسونگ

بهترین گوشی تا ۶ میلیون تومان

 

پوکو X3 پرو

پوکو که حالا دیگر مستقل از شیائومی فعالیت می‌کند، اوایل سال ۲۰۲۱ مدل جدیدی از گوشی محبوب X3 را با نام «پوکو X3 پرو» رونمایی کرد. همان‌طور‌که نام این گوشی نشان می‌دهد، نسخه‌‌ پیشرفته‌ای از پوکو X3 محسوب می‌شود. بارزترین ویژگی پوکو ایکس 3 پرو تراشه بسیار قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۰ است که آن را بیش از دو برابر قدرتمندتر از پوکو ایکس 3 می‌کند.

از نظر قدرت پردازشی، در بازه قیمتی ۶ میلیون تومان رقیبی برای پوکو ایکس 3 پرو وجود ندارد. از دیگر امکانات این گوشی می‌توانیم به نمایشگر ۱۲۰ هرتز با پشتیبانی از HDR10، بلندگوهای استریو، چهار دوربین برای حالت‌های مختلف عکاسی و باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپرساعت با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۳۳ وات اشاره کنیم. برای آشنایی بیشتر با پوکو ایکس ۳ پرو، بررسی پوکو X3 را در بخوانید.

لیست قیمت روز پوکو X3 پرو
خرید اینترنتی پوکو X3 پرو

انتخاب جایگزین: ردمی نوت 10 اس شیائومی

 

در بازه‌ی قیمتی ۶ میلیون تومان هیچ گوشی دیگری از نظر قدرت پردازشی به پای پوکو X3 پرو نمی‌رسد؛ اما گوشی هوشمند دیگری از شیائومی با نام ردمی نوت ۱۰ اس، درست دست روی نقطه ضعف‌های ایکس ۳ پرو گذاشته است. اگر اهل بازی کردن نیستید، قدرت پردازشی برای شما اهمیت زیادی ندارد و به جای آن، به‌دنبال دوربین و نمایشگر بهتر هستید، می‌توانید با حدود قیمت ۶ میلیون تومان سراغ نسخه‌ی ۶۴ گیگابایت ردمی نوت ۱۰ اس بروید.

ردمی نوت ۱۰ اس با داشتن نمایشگر خوب AMOLED و دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و همچنین وزن کم‌تر نسبت به ایکس ۳ پرو می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد؛ همچنین دیگر ویژگی‌های این گوشی بسیار شبیه به X3 پرو است؛ البته بزرگ‌ترین ایراد دستگاه میان‌رده شیائومی را می‌توان نرخ نوسازی ۶۰ هرتز نمایشگر آن عنوان کرد.

لیست قیمت روز ردمی نوت 10 اس شیائومی
خرید اینترنتی ردمی نوت 10 اس شیائومی

بهترین گوشی تا ۷ میلیون تومان

 

پوکو X3 GT

هرچند که می‌توان با قیمتی حدود ۷ میلیون تومان نسخه‌ی ۲۵۶ گیگابایت پوکو ایکس ۳ پرو را تهیه کرد؛ اما اگر نگاهی بیش از حد گیمینگ به گوشی نداشته باشید و امکانات دیگری از جمله‌ی دوربین، اسپیکر و سرعت شارژ بهتر نیز برایتان مهم باشد، جدیدترین عضو خانواده X3؛ یعنی پوکو ایکس ۳ جی تی می‌تواند انتخاب مناسب‌تری باشد.

برای آن دسته از کاربران که اطلاعی ندارند، باید بگوییم که نمایشگر، باتری و قدرت پردازشی نسخه‌ی پرو با مدل جی تی در یک سطح قرار می‌گیرند؛ اما دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل، توان شارژ ۶۷ وات و اسپیکرهای استریو کوک شده توسط JBL امکانات ویژه‌ی پوکو ایکس 3 GT هستند.

در بازه‌ی قیمتی ۷ میلیون تومان دو گوشی دیگر از شیائومی به نام‌های «ردمی نوت ۱۰ پرو» و «می ۱۱ لایت» نیز وجود دارند که می ۱۱ لایت تجربه‌ی بهتری از یک گوشی هوشمند را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ اما برای خرید این گوشی باید حدود پانصد هزار تومان، بودجه‌ی خود را افزایش دهید.

لیست قیمت روز پوکو X3 GT شیائومی
خرید اینترنتی پوکو X3 GT شیائومی

بهترین گوشی تا ۸ میلیون تومان

 

پوکو F3

با بودجه‌ای نزدیک به ۸ میلیون تومان، می‌توانید گوشی‌هایی با تراشه‌های پرچم‌دار تهیه کنید. پوکو F3 جزو معدود گوشی‌هایی به‌حساب می‌آید که از تراشه‌ی اسنپدراگون 870 قدرت می‌گیرد؛ یعنی پوکو F3 قدرت بیشتری در‌مقایسه‌با پرچم‌داران سال گذشته مثل شیائومی می 10 یا سری وان پلاس 8 دراختیارتان قرار می‌دهد. اسنپدراگون 870 به‌قدری قدرتمند است که می‌تواند بیشتر بازی‌ها را با نرخ فریم پایدار و تنظیمات گرافیکی عالی اجرا کند. چنانچه بازی از نرخ‌های بیش‌ از ۶۰ فریم‌برثانیه پشتیبانی کند، به‌لطف نمایشگر ۱۲۰ هرتزی پوکو F3 می‌توانید آن را تجربه کنید.

پوکو F3 گوشی رؤیایی برای گیمرهای موبایل محسوب می‌شود. همه‌ی بخش‌هایی که برای گیمرها مهم است (شامل نمایشگر، تراشه،...) عملکرد مطلوبی در پوکو F3 دارند. افزون‌براین، پشتیبانی F3 از اتصال 5G یکی از ویژگی‌های آینده‌نگرانه این گوشی برای بازار ایران به‌شمار می‌آید؛ اما چنانچه دوربین برایتان اهمیت زیادی دارد، باید سراغ محصول دیگری بروید. بررسی پوکو F3 را در بخوانید.

لیست قیمت روز پوکو F3
خرید اینترنتی پوکو F3

 

انتخاب جایگزین: شیائومی 11 لایت 5G NE

 

اگر از طرفداران گوشی‌های سبک و باریک هستید؛ احتمالاً با گزینه‌های محدودی برای خرید روبه‌رو هستید که یکی از بهترینِ آن‌ها در رده‌ی قیمتی حدود ۸ میلیون تومان، شیائومی 11 لایت ان ای فایوجی است. این گوشی که تنها ۶٫۸ میلی‌متر ضخامت و ۱۵۸ گرم سنگینی دارد، به‌عنوان باریک‌ترین گوشی 5G بازار نیز شناخته می‌شود.

از ویژگی‌های خوب ۱۱ لایت 5G NE می‌توان به نمایشگر ۶٫۵۵ اینچ Full HD پلاس OLED با پشتیبانی از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، HDR10+ و دالبی ویژن، تراشه ۶ نانومتری اسنپدراگون 778G، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل، اسپیکرهای استریو و باتری ۴۲۵۰ میلی‌آمپرساعت درکنار شارژر ۳۳ وات اشاره کرد؛ همچنین برادر دوقلوی این گوشی که می 11 لایت 5G نام دارد، با ویژگی‌ها و قیمتی مشابه و پردازنده‌ی متفاوت اسنپدراگون 780G نیز، مانند نسخه‌ی NE، ارزش خرید خوبی دارد. شیائومی 11 لایت ان ای را می‌توان با ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی در حدود قیمت ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تهیه کرد.

لیست قیمت روز شیائومی 11 لایت 5G NE
خرید اینترنتی شیائومی 11 لایت 5G NE

بهترین گوشی تا ۹ میلیون تومان

گلکسی M52 سامسونگ 5G

اگر به‌دنبال یک گوشی خوش‌دست و سبک اندرویدی می‌گردید که نمایشگر و دوربین خوبی هم داشته باشد، سامسونگ یک انتخاب مناسب دراختیارتان قرار داده است. گلکسی M52 سامسونگ مدل 5G با وزن ۱۷۳ گرم و ضخامت ۷٫۴ میلی‌متر یکی از خوش‌دست‌ترین میان‌رده‌های بازار به‌حساب می‌آید؛ اما برخلاف می ۱۱ لایت شیائومی که تقریباً‌ ضخامت و وزن مشابهی دارد، از باتری حجیم با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت نیز بهره می‌برد.

از امکانات دیگری که بر ارزش خرید ام 52 سامسونگ می‌افزاید، می‌توان به نمایشگر ۶٫۷ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD+، تراشه اسنپدراگون 778G، حافظه‌ی ۱۲۸ گیگابایت در کنار ۶ یا ۸ گیگابایت رم، دوربین اصلی ۶۴ و سلفی ۳۲ مگاپیکسلی و اندروید ۱۱ با پوسته‌ی One UI 3.1 اشاره کرد. نبود OIS در دوربین اصلی، گواهی ضدآب IP67 و ظرفیت ۲۵۶ گیگابایتی، گلکسی ام ۵۲ را یک پله پایین‌تر از گلکسی A52s قرار می‌دهد؛ در نظر بگیرید که بازار دست‌دوم گوشی‌های سری M سامسونگ فعلاً به‌خوبی سری S، نوت و حتی سری A نیست.

لیست قیمت روز گلکسی M52 سامسونگ 5G
خرید اینترنتی گلکسی M52 سامسونگ 5G

بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان

 

 

گلکسی A52s سامسونگ نسخه 5G

گلکسی A52s نسخه‌ی جدیدی از خانواده‌ی محبوب A52 به‌حساب می‌آید که در همین ابتدای ورودش به بازار خواهان زیادی پیدا کرده است. A52s می‌تواند با داشتن امکاناتی نظیر نمایشگر ۶٫۵ اینچ ۱۲۰ هرتز OLED، تراشه‌ی اسنپدراگون ۷۷۸ ۵جی، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با لرزش‌گیر تصویر، اندروید ۱۱ با پوسته‌ی One UI 3.1 سامسونگ و بدنه‌ای ضدآب با گواهی IP67 بهترین انتخاب ممکن در بازه‌ی قیمتی ۱۰ میلیون تومان برای انواع کاربران باشد.

گوشی میان‌رده‌ی سامسونگ در مجموع تجربه‌ی عکاسی و کاربری بسیار خوبی را ارائه می‌دهد و با داشتن پردازنده‌ای کارآمد، می‌تواند برای اجرای اکثر بازی‌های نیمه‌سنگین و حتی سنگین مناسب باشد؛ همچنین به‌روزرسانی و پشتیبانی نرم‌افزاری بلندمدت سامسونگ را به این ویژگی‌ها اضافه کنید تا تمایل‌تان به رقبای گلکسی A52s کمتر از پیش شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید بررسی گلکسی A52s را در بخوانید.

لیست قیمت روز گلکسی A52s نسخه 5G
خرید اینترنتی سامسونگ گلکسی A52s نسخه 5G

بهترین گوشی تا ۱۱ میلیون تومان

 

شیائومی 11T

از ویژگی‌های برجسته‌ی شیائومی 11T می‌توان به بدنه‌ی فلزی-شیشه‌ای، نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ ۱۲۰ هرتز OLED، پردازنده‌ی قدرتمند دایمنسیتی ۱۲۰۰،‌ دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت به همراه شارژر ۶۷ وات داخل جعبه اشاره کرد؛ شیائومی برای این گوشی و نسخه‌ی پرو آن، قول به‌روزرسانی اندروید تا ۳ سال را داده است. می‌توان شیائومی 11T را با ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ و ۸ گیگابایت به قیمت ۱۵ میلیون تومان خرید؛ البته اگر بودجه‌ی کمتری برای خرید گوشی کنار گذاشته‌اید می‌توانید در حدود قیمتی ۱۱ میلیون تومان سراغ نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایت شیائومی 11 تی بروید.

لیست قیمت روز شیائومی 11T
خرید اینترنتی شیائومی 11T

بهترین گوشی تا ۱۴ میلیون تومان

 

سامسونگ گلکسی S20 FE مدل 5G

با اینکه مدت زیادی از معرفی گلکسی S20 FE در دو نسخه 4G و 5G می‌گذرد؛ اما هر دو نسخه به‌لطف تجربه بی‌نقص و قیمت مناسب و ارزش خرید زیاد، توانستند به محبوبیت زیادی دست پیدا کنند و همچنان نیز یکی از محبوب‌ترین‌ها هستند. گلکسی S20 FE اکثر مشخصات مدل گران‌تر گلکسی S20 را با قیمتی به‌مراتب کمتر یدک می‌کشد. این گوشی همان نمایشگر ۱۲۰ هرتز و دوربین اصلی و شارژ سریع ۲۵ وات را ارائه می‌دهد و فقط در بخش‌هایی مثل جنس بدنه با گلکسی S20 تفاوت دارد.

همان‌طور که گفتیم تفاوت دو مدل 4G و 5G گلکسی S20 FE فقط به تراشه آن‌ها بازمی‌گردد. عملکرد مدل 5G به‌لطف تراشه اسنپدراگون 865 پایدارتر و خنک‌تر و سریع‌تر از مدل 4G است و تجربه به‌مراتب بهتری در‌مقایسه‌با مدل 4G ارائه می‌دهد. در‌حال‌حاضر، مدل 5G گلکسی S20 FE هم با قیمتی نزدیک به ۱۳ میلیون تومان در بازار ایران پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم بررسی گلکسی S20 FE را در بخوانید.

لیست قیمت روز سامسونگ گلکسی S20 FE مدل 5G
خرید اینترنتی سامسونگ گلکسی S20 FE مدل 5G

بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان

 

شیائومی می 11i

به‌تازگی مدل ساده‌تری از پرچم‌دار حال حاضر شیائومی با نام «شیائومی می 11 آی» در بازار ایران فروخته می‌شود که اکثر امکانات مدل پرچم‌دار را با قیمتی نزدیک به ۱۵ میلیون تومان دراختیارتان قرار می‌دهد؛ البته این قیمت به مدل ۲۵۶ گیگابایتی با ۸ گیگابایت رم مربوط می‌شود. بارزترین ویژگی گوشی تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ است که در‌حال‌حاضر، یکی از تراشه‌های قدرتمند گوشی‌های هوشمند به‌حساب می‌آید. می 11i نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ و اولد با پشتیبانی از +HDR10 دارد و سه دوربین ۱۰۸ و ۸ و ۵ مگاپیکسلی وظایف عکاسی و فیلم‌برداری را برعهده دارند. بد نیست بدانید می ۱۱ آی هم می‌تواند مثل مدل پرچم‌دار با دقت 8K فیلم‌برداری کند. حتماً بررسی شیائومی می 11i را در بخوانید.

لیست قیمت روز شیائومی می 11i
خرید اینترنتی شیائومی می 11i

 

در نظر داشته باشید تا ۱۵ میلیون تومان، گلکسی S20 FE همچنان بهترین دوربین را درکنار بهترین تجربه کاری ارائه می‌دهد؛ اما از نظر قدرت پردازشی و اجرای بازی‌های موبایل، شیائومی می 11i با اختلاف زیادی از گلکسی S20 FE برتر است.


بهترین گوشی تا ۱۸ میلیون تومان

 

گلکسی S21 FE

هم‌‌زمان با عرضه‌ی جهانی گلکسی S21 FE، فروش این گوشی هوشمند در بازار ایران نیز با برچسب قیمتی زیر ۱۹ میلیون تومان در بازار ایران نیز آغاز شد. نسل پیشین گلکسی S21 FE یکی از محبوب‌ترین دستگاه‌های اندوریدی بازار کشور به‌حساب می‌آید و حتی اکنون نیز بعد از گذشت دو سال، در فهرست راهنمای خرید ، جایی برای خود دارد. کره‌ای‌ها در نسل جدید، بدون ایجاد تغییری در دوربین‌ها، تراشه را به اگزینوس ۲۱۰۰، پوشش صفحه‌نمایش را به گوریلا گلس ویکتوس و ظاهر دستگاه را به چیزی شبیه به گلکسی S21 ارتقا داده‌اند؛ اما باقی موارد، مانند مشخصات باتری و جنس بدنه بدون تغییر مانده‌اند.

لیست قیمت روز گلکسی S21 FE
خرید اینترنتی گلکسی S21 FE

انتخاب جایگزین: شیائومی 11T پرو

 

شیائومی 11T پرو، ظاهراً آخرین پرچم‌دار سری ۱۱ شیائومی است که از پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ بهره می‌برد؛ همچنین این گوشی امکاناتی نظیر نمایشگر ۶/۶۷ اینچ FHD+ آمولد ۱۲۰ هرتز، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، اسپیکرهای استریو کوک شده توسط هارمن کاردن و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت درکنار شارژر فوق‌سریع ۱۲۰ وات داخل جعبه را دراختیار کاربران قرار می‌دهد؛ البته این گوشی به دلیل نبود گواهی ضدآب و گردوغبار، شارژ بی‌سیم و نمایشگر QHD درمعرض انتقاد است. پیشنهاد می‌کنیم بررسی شیائومی 11T پرو را در بخوانید.

مقایسه قیمت شیائومی 11T پرو در فروشگاه‌های مختلف
خرید اینترنتی شیائومی 11T پرو

بهترین گوشی تا ۲۳ میلیون تومان

 

آیفون 12 اپل

اگرچه بیش‌از یک سال از عرضه‌ی آیفون ۱۲ می‌گذارد، هنوز هم یکی از توانمندترین گوشی‌های بازار به‌حساب می‌آید. اصلی‌ترین دلیل انتخاب گوشی اپل، عملکرد بی‌نظیر پردازنده A14 و پایداری آن در کنار نمایشگر بسیار خوب OLED است؛ گذشته از عملکرد بسیار خوب، دوربین دوگانه‌ی ۱۲ مگاپیکسلی آیفون ۱۲ با لنزهای واید و اولتراواید، در عموم سناریوها عکس‌های بسیار خوبی می‌گیرد و در زمینه‌ی فیلم‌برداری نیز با بهترین‌های بازار برابری می‌کند. برای شناخت بهتر تراشه‌ی قدرتمند اپل، می‌توانید سری به بررسی آیفون 12 اپل در بزنید.

مقایسه قیمت آیفون 12 اپل در فروشگاه‌های مختلف
خرید اینترنتی آیفون 12 اپل

انتخاب جایگزین: سامسونگ گلکسی S21 پلاس (فعلا)

 

پرچم‌داران سال ۲۰۲۱ سامسونگ در سه مدل معمولی (بدون پسوند) و پلاس و اولترا معرفی شدند؛ مدل‌هایی که بی‌شک جزو گوشی‌های اندرویدی برتر بازار محسوب می‌شوند. هر سه گوشی به قیمت متعادلی در بازار رسیده‌اند و به‌نظر می‌رسد زمان مناسبی برای خریدشان باشد. مدل گلکسی S21 پلاس با قیمتی نزدیک به ۲۴ میلیون تومان هم در بازار ایران پیدا می‌شود.

گلکسی S21 پلاس همان نمایشگر عالی و دوربین‌های همه‌فن‌حریف و امکانات بی‌پایان نرم‌افزاری گلکسی S21 معمولی را با نمایشگری بزرگ‌تر و باتری حجیم‌تر و بدنه‌ای شیشه‌ای ارائه می‌دهد و بی‌شک، یکی از گوشی‌های هوشمند برتر ساخته‌شده تا امروز به‌حساب می‌آید.

توجه داشته باشید که سامسونگ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ از نسل جدید پرچم‌داران خانواده‌ی گلکسی S با تراشه‌‌ی قدرتمندتر و دوربین‌های کارآمدتر پرده برخواهد داشت. این گوشی‌ها احتمالاً با فاصله‌ی کوتاهی در ایران نیز به‌فروش خواهند رسید؛ بنابراین قویا توصیه می‌کنیم تا زمان آغاز عرضه‌ی گلکسی S22‌ پلاس دست نگه دارید؛ سپس یا به سراغ گوشی جدید بروید یا گلکسی S21‌ پلاس را با قیمتی پایین‌تر تهیه کنید.

لیست قیمت روز سامسونگ گلکسی S21 پلاس
خرید اینترنتی سامسونگ گلکسی S21 پلاس

بهترین گوشی تا ۳۰ میلیون تومان

 

آیفون 13 اپل

اگر به‌دنبال خرید جدیدترین مدل‌ گوشی‌های اپل هستید و بودجه‌ای محدود تا ۳۰ میلیون تومان دارید، می‌توانید مدل پایه‌ی آیفون 13 را بخرید. این گوشی که از بهترین و به‌روزترین‌ گجت‌های اپل است، تنها چند تفاوت با دوبرادر بزرگ‌تر و حرفه‌ای خود دارد که چشم‌گیرترین‌شان به ظاهر و دوربین‌های دو گوشی بازمی‌گردد. آیفون ۱۳ با تراشه‌ی A15 بایونیک،‌ نمایشگر ۶٫۱ اینچ سوپر رتینا XDR OLED، سه ظرفیت ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، استاندارد ضدآب IP68، دوربین‌های بسیار کارآمد و کیفیت ساخت بالا، جزو بهترین انتخاب‌های هرکاربری خواهد بود.

گوشی هوشمند آیفون ۱۳ یک دوربین کم‌تر از دو مدل پرو دارد و همچنین نمایشگر آن، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را پشتیبانی نمی‌کند. نداشتن سنسور LiDAR، یک هسته‌ی پردازشی گرافیکی کمتر و باتری و نمایشگر کوچکتر، از دیگر اختلافات آیفون ۱۳ با دو برادر پرو خودش است. می‌توانید نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایت این گوشی را با قیمتی حدود ۲۷ میلیون تومان خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر، بررسی آیفون ۱۳ را در بخوانید.

لیست قیمت روز اپل آیفون ۱۳
خرید اینترنتی اپل آیفون ۱۳

انتخاب جایگزین: گلکسی S21 اولترا سامسونگ (فعلا)

 

اگر محدودیتی در هزینه ندارید و سیستم‌عامل اندروید را می‌پسندید، گلکسی S21 اولترا یکی از بهترین انتخاب‌هایتان محسوب می‌شود. همان‌طورکه در بررسی گلکسی S21 اولترا گفتیم: «گلکسی S21 اولترا اکنون بهترین و تمام‌عیارترین پرچم‌دار دنیای اندروید به‌حساب می‌آید.» در زمان نگارش راهنمای خرید، گوشی اندرویدی دیگری در این رده‌ی قیمتی وجود ندارد که بتوانیم آن را به گلکسی S21 اولترا ترجیح بدهیم. پس اگر حساب بانکی‌تان پاسخ‌گوی قیمت زیاد این مدل است، با خیال راحت می‌توانید آن را به‌عنوان بهترین گوشی اندرویدی بازار ایران بخرید.

توجه داشته باشید که سامسونگ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ از نسل جدید پرچم‌داران خانواده‌ی گلکسی S با تراشه‌‌ی قدرتمندتر و دوربین‌های کارآمدتر پرده برخواهد داشت. این گوشی‌ها احتمالاً با فاصله‌ی کوتاهی در ایران نیز به‌فروش خواهند رسید؛ بنابراین قویا توصیه می‌کنیم تا زمان آغاز عرضه‌ی گلکسی S22‌ اولترا دست نگه دارید؛ سپس یا به سراغ گوشی جدید بروید یا گلکسی S21‌ اولترا را با قیمتی پایین‌تر تهیه کنید.

لیست قیمت روز سامسونگ گلکسی S21 اولترا
خرید اینترنتی سامسونگ گلکسی S21 اولترا

بهترین گوشی بالای ۳۰ میلیون تومان

 

آیفون 13 پرو مکس

آیا محدودیت مالی ندارید و دنبال خرید بهترین گوشی هوشمند بازار هستید؟ انتخاب‌های شما می‌تواند به یکی از دو گوشی آیفون ۱۳ پرو یا آیفون ۱۳ پرو مکس ختم شود. این دو گوشی علاوه‌بر ظاهر یکسان،‌ ویژگی‌های مشترک بسیاری نیز دارند؛ اما از تفاوت‌های دو مدل پرو آیفون ۱۳، ‌می‌توان به اندازه‌ی نمایشگر، وزن، ظرفیت باتری و صدالبته قیمت اشاره کرد.

توجه داشته باشید که هردو گوشی آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس از فناوری پروموشن در نمایشگر برای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز تطبیق‌پذیر استفاده می‌کنند و برخلاف سال گذشته دوربین‌هایی دقیقاً مشابه هم دارند؛ پس اگر یک گوشی پرچم‌دار با اندازه‌ی کوچک دوست دارید می‌توانید با قیمتی مشابه سراغ ظرفیت بالاتر آیفون ۱۳ پرو بروید. پیشنهاد می‌شود برای آشنایی بیشتر و مفصل‌تر با این دو گوشی حتماً بررسی آیفون ۱۳ پرو مکس را مطالعه کنید.

لیست قیمت روز آیفون 13 پرو مکس
خرید اینترنتی آیفون 13 پرو مکس

 

پرسش‌های متداول

بهترین گوشی تا ۴ میلیون تومان کدام است؟

بهترین گوشی تا ۴ میلیون تومان مدل گلکسی M12 سامسونگ است؛ چراکه جزو معدود گوشی‌های این بازه‌ی قیمتی است که از نمایشگر ۶/۵ اینچ ۹۰ هرتز بهره می‌برد. تراشه ۸ نانومتری اگزینوس ۸۵۰ و دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی نیز از دیگر امکانات این گوشی اقتصادی سامسونگ است.

بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان کدام است؟

بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان، ردمی 10 پرایم شیائومی است. نمایشگر سریع با وضوح FHD+، دوربین اصلی خوب، تراشه‌ی کارآمد و باتری حجیم از دلایل این انتخاب هستند.

بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان کدام است؟

بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان گلکسی A52s سامسونگ است. دوربین‌های عالی، طراحی زیبا، گواهی ضدآب IP67 و تراشه‌ای کارآمد از ویژگی‌های این میانرده‌ی سامسونگ است.

بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان کدام است؟

بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان می 11 آی شیائومی محسوب می‌شود که اکثر امکانات پرچم‌دار شیائومی را با قیمتی کمتر ارائه می‌دهد؛ البته اگر به کیفیت دوربین اهمیت زیادی می‌دهید، بهتر است سامسونگ گلکسی S20 FE مدل 5G را بخرید.
منبع : زومیت

 

 
 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۰۱ ، ۱۵:۴۰
ابراهیم کیوان

شیائومی در رویداد روز گذشته خود مدل 5G گوشی‌های ردمی ۱۰، ردمی نوت ۱۱ پروپلاس و نوت ۱۱ اس را برای بازارهای جهانی معرفی کرد.

مدل 5G ردمی ۱۰

 

به گزارش گیزموچاینا، مدل جدید ردمی ۱۰ اولین نسخه از سری پایه‌ی ردمی است که با پشتیبانی از 5G عرضه می‌شود. قیمت این گوشی مقرون‌به‌صرفه از ۱۹۹ دلار شروع می‌شود و این یعنی افراد بیشتری امکان استفاده از قابلیت‌های 5G را دراختیار خواهند داشت.

مدل 5G ردمی ۱۰ از پردازنده‌ی دایمنسیتی ۷۰۰ مدیاتک بهره می‌برد؛ تراشه‌ای هشت هسته‌ای که حداکثر فرکانس کاری آن ۲٫۲ گیگاهرتز است. این گوشی از دو سیم‌کارت هم‌زمان 5G پشتیبانی می‌کند. این گوشی همچنین به چهار گیگابایت رم مجهز شده و در نسخه‌ی ۶۴ گیگابایتی و ۱۲۸ گیگابایتی عرضه می‌شود. این محصول مقرون‌به‌صرفه از نمایشگر ۶٫۵۸ اینچی با وضوح Full HD (معادل ۱۰۸۰ در ۲۴۰۸ پیکسل) و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز بهره می‌برد. این دستگاه همچنین به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده و از سیستم دوربین دوگانه شامل یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین دو مگاپیکسلی، بهره می‌برد.

همان‌طور که اشاره شد، نسخه‌ی 5G ردمی ۱۰ در مدل ۶۴ گیگابایتی با رم چهار گیگابایت و مدل ۱۲۸ گیگابایتی با رم چهار گیگابایت عرضه می‌شود. قیمت این دو مدل به‌ترتیب ۱۹۹ دلار و ۲۲۹ دلار است.

مدل 5G ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس

 

اگر مدل 5G ردمی ۱۰، ارزان‌ترین گوشی جدید شیائومی محسوب می‌شود، اما نسخه‌ی 5G ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس، مدل رده‌بالای جدید این شرکت است. این گوشی از فناوری هایپرشارژ ۱۲۰ وات پشتیبانی می‌کند که گفته شده باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپری این دستگاه را فقط در ۱۵ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ می‌کند. این گوشی گواهی سیستم شارژ سریع ایمن TÜV Rheinland را هم دارد.

سیستم دوربین نسخه‌ی 5G ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس شامل یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ HM2، یک دوربین هشت مگاپیکسلی فوق‌عریض و یک دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی است. این گوشی از نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی امولد با وضوح Full HD پلاس، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و نرخ نمونه‌برداری لمسی ۳۶۰ هرتز بهره می‌برد که از این نظر شبیه مدل 4G این محصول است. دستگاه مورد اشاره همچنین به پردازنده‌ی هشت هسته‌ای دایمنسیتی ۹۲۰ مدیاتک مجهز شده است.

ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس 5G، در سه نسخه با رم ۶ گیگابایت و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت، رم هشت گیگابایت با حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت و رم هشت گیگابایت با حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت عرضه خواهد شد. قیمت این سه مدل به‌ترتیب ۳۶۹ دلار، ۳۹۹ دلار و ۴۴۹ دلار است.

ردمی نوت ۱۱ اس 5G

 

مدل 5G ردمی نوت ۱۱ اس، از تراشه‌ی قدرتمند ۶ نانومتری دایمنسیتی ۸۱۰ مدیاتک بهره می‌برد که نسبت به پردزانده‌ی Helio G96 مدل 4G این دستگاه ارتقای جذابی به‌نظر می‌رسد. این گوشی از دو سیم‌کارت 5G پشتیبانی می‌کند و به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده است.

سیستم دوربین سه‌گانه‌ی ردمی نوت ۱۱ اس 5G شامل یک دوربین اصلی ۵۰ مبتنی‌بر هوش مصنوعی، یک دوربین هشت مگاپیکسلی فوق‌عریض و یک دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی است. مدل ۶۴ گیگابایتی این گوشی با رم چهار گیگابایت با قیمت ۲۴۹ دلار و مدل ۱۲۸ گیگابایتی آن با رم چهار گیگابایتی با قیمت ۲۷۹ دلار عرضه خواهد شد. علاوه‌براین مدل ۱۲۸ گیگابایتی این گوشی با رم ۶ گیگابایت با قیمت ۲۹۹ دلار دردسترس مشتریان قرار خواهد گرفت. قیمت گوشی شیائومی همواره یکی از مولفه‌های رقابتی آن بوده است؛ قیمت این محصولات جدید را برای بازار جهانی چطور ارزیابی می‌کنید؟

منبع  :زومیت

 
 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ فروردين ۰۱ ، ۱۵:۳۳
ابراهیم کیوان

تقریباً ۶۰ سال پیش یک باستان‌شناس چندین اسکلت مدفون را در قبرهای هشت هزار ساله در جنوب پرتغال کشف کرد و از آن‌ها عکس گرفت. اکنون یک تحلیل تازه از این عکس‌های خام نشان می‌دهد که قدیمی‌ترین مومیایی انسانی دنیا نه برای مصر و حتی شیلی، بلکه متعلق به اروپا است.

در جریان حفاری‌ها در دهه‌ی ۱۹۶۰، بیش از ۱۲ جسد باستانی در منطقه‌ی سادو ولی جنوبی پرتغال کشف شد. از بین اجساد یافت‌شده، دست‌کم یکی از آن‌ها احتمالاً به‌منظور تسهیل انتقال پیش از انجام دفن، مومیایی شده بود. علاوه‌براین، نشانه‌هایی وجود دارد که از احتمال مومیایی شدن جسدهای دیگر در این محل حکایت می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد که در آن زمان مومیایی کردن به‌طور گسترده در این منطقه رواج داشته است.

روش‌های دقیق مومیایی‌سازی که در مصر باستان استفاده می‌شد و همچنین شواهدی از مومیایی کردن در برخی دیگر از مناطق اروپا یافت شده است که قدمت آن‌ها به هزار سال پیش از میلاد برمی‌گردد؛ اما قدیمی‌ترین مومیایی کشف‌شده دنیا همین مومیایی اخیر در پرتغال محسوب می‌شود که از رکوردداران قبلی، یعنی مومیایی‌های منطقه ساحلی صحرای آتاکامای شیلی، حدود ۱۰۰۰ سال قدیمی‌تر است.

ریتا پیراتئو استیرنا، زیست‌باستان‌شناس دانشگاه اوپسالای سوئد می‌گوید: «در محیط‌های بسیار خشک مانند صحرای آتاکاما مومیایی کردن نسبتاً آسان است اما یافتن شواهد در اروپا دشوار و شگفت‌انگیز است زیرا در محیط بسیار مرطوب‌ بافت‌های نرم مومیایی به‌ندرت و به‌سختی حفظ می‌شوند.»

استیرنا به لایوساینس گفت: «انجام مشاهدات این‌چنینی بسیار سخت است اما با روش‌های ترکیبی و آزمایشگاهی، ممکن می‌شود.» این محقق نویسنده‌ی اصلی مطالعه در مورد کشف اخیر است که در نشریه باستان‌شناسی اروپا منتشر شد.

عکس‌های خام

شواهد مومیایی اخیر از چندین رول فیلم عکاسی که در وسایل یک باستان‌شناس متوفی پرتغالی، مانوئل فارینها دوس سانتوس (که در سال ۲۰۰۱ درگذشت) بود، پیدا شده‌اند. این باستان‌شناس روی بقایای انسانی سادو ولی که اوایل ۱۹۶۰ حفاری شده بود، تمرکز داشت. زمانی که پژوهشگران در مطالعه جدید این تصاویر را ظاهر کردند، عکس‌های سیاه‌وسفیدی از ۱۳ جسد تدفین‌شده مربوط به دوران میان‌سنگی یا عصر حجر میانه یافت شد. استیرنا اظهار کرد: «هرچند برخی اسناد و نقشه‌های دستی این محل در موزه ملی باستان‌شناسی لیسبون موجود بود، این عکس‌ها به‌خاطر اینکه قبلاً ناشناخته بودند کمک منحصربه‌فردی به پژوهشگران کردند.»

پس از بررسی عکس‌ها و استفاده از آن‌ها برای بازسازی تدفین‌ها، دانشمندان دریافتند که استخوان یک اسکلت «بیش‌ازحد منعطف» بود، یعنی دست‌ها و پاها بیشتر از حد طبیعی خود حرکت کرده بود که نشان می‌داد بدن فرد با پیوند‌هایی که اکنون از هم پاشیده و سفت شده‌اند، بسته شده بود. افزون‌براین پژوهشگران تأکید کردند که استخوان‌های اسکلت پس از دفن هنوز مفصل‌های چسبیده در جای خود دارند، مخصوصاً استخوان‌های بسیار کوچک پاها که معمولاً موقع تجزیه بدن کاملاً نابود می‌شوند.

همچنین هیچ نشانه‌ای مبنی‌بر اینکه خاک محل دفن با تجزیه بافت بدن حرکت کرده باشد، یافت نشد. درواقع بافت بدن اگر تجزیه شود حجم بدن کاهش می‌یابد درنتیجه رسوبات اطراف حرکت می‌کنند و حفره‌های خالی پر می‌شوند؛ اما در این مورد چنین اتفاقی نیفتاده بود. در کل، این نشانه‌ها به ما می‌گویند که جسد پس از مرگ مومیایی شده است. استیرنا معتقد است بدن فرد احتمالاً خشک شده و سپس به‌تدریج با سفت شدن پیوندهای بدن، کوچک‌تر شده است.

مومیایی‌سازی قانونی

استیرنا اذعان می‌کند که بررسی محل دفن و مومیایی بر یافته‌های آزمایش‌های انجام‌شده در مرکز تحقیقات انسان‌شناسی پزشکی قانونی در دانشگاه ایالتی تگزاس، متکی بود که یکی از پژوهشگران نیز در آنجا مشغول به مطالعه‌ی بقایا بود. او گفت: «این آزمایش‌ها روی جسد کشف‌شده نشان داد که مردم باستان چه کارهایی را هنگام مومیایی کردن و دفن کردن جسدها در سادو ولی انجام می‌دادند.»

پژوهشگران در این مطالعه نوشتند که شواهد می‌گویند فرد مرده خرپایی شده بود و روی یک سازه بلند مانند یک سکوی مرتفع قرار داده شده بود تا مایعات از بدن‌ تجزیه‌شده خارج شوند. همچنین آن‌ها گفتند شواهد به‌دست‌آمده از این محل که اسکلت‌های باستانی دیگر را شامل می‌شد نشان می‌دهد که اجساد با روشی مشابه دفن شده‌اند، درحالی‌که همه‌ی نمونه‌ها ترکیب مشابهی از شواهد را دربرنداشتند. اگر مرده‌ها از محلی دیگر به سادو ولی منتقل می‌شدند، مومیایی شدن برای حمل‌ونقل آن‌ها بهتر بود زیرا این عمل به کوچک‌تر و سبک‌تر شدن بدن کمک می‌کرد.

 

مایکل پارکر پیرسون، باستان‌شناس از دانشگاه کالج لندن که در مطالعه سادو ولی شرکت نداشت، گفت که گروه او تقریباً بیست سال پیش تکنیک‌های آزمایشی امروزی را برای شناسایی مومیایی در اسکلت‌های ماقبل تاریخ انجام دادند؛ به‌همین‌دلیل به‌نظر او دیدن این کار در جاهای دیگر به‌ویژه در اروپا بسیار هیجان‌انگیز است.

تیم پارکر پیرسون شواهدی از مومیایی‌سازی را در اسکلت‌های جزیره‌ای در اسکاتلند یافتند که به ۳۰۰۰ سال قبل تعلق داشتند. پیرسون در ایمیلی به لایو ساینس گفت: «اما قدیمی‌ترین اسکلت مومیایی‌شده در جهان، مومیایی سادو ولی است و احتمالاً برای مدتی طولانی قدیمی‌ترین مومیایی خواهد بود، تا زمانی که مومیایی قدیمی‌تری کشف شود.»

قبلاً مواردی از کشف مومیایی‌های ۱۰ هزار ساله در محوطه‌های باستان‌شناسی عین ملاحه و الواد اسرائیل و مومیایی ۳۰ هزار ساله‌ای در کوستنی بلاروس اعلام شد، اما پیرسون می‌گوید برای تأیید این ادعاها باید نوع تجزیه‌وتحلیل انجام‌شده در مطالعه‌ی اخیر در آن محوطه‌ها نیز انجام شود.

منبع : زومیت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ فروردين ۰۱ ، ۱۲:۲۵
ابراهیم کیوان

کوالکام سال گذشته با معرفی تراشه‌ی پرچم‌دار اسنپدراگون 8 نسل یک، جهان را شگفت‌زده کرد. این شرکت اواخر سال ۲۰۲۱ به جای معرفی سری اسنپدراگون 800 معمولی، استاندارد جدید برای نام‌گذاری تراشه‌های خود معرفی کرد و حالا انتظار می‌رود که تراشه‌های بعدی این نسل با نام‌های اسنپدراگون 8 نسل دو، نسل سه و… عرضه شوند. این نام‌گذاری به مرور زمان برای دیگر تراشه‌های این مجموعه اعمال خواهد شد؛ در واقع، به گزارش gizchina، سری اسنپدراگون 700، سری بعدی پردازنده‌های کوالکام خواهد بود که با نام تجاری تغییریافته عرضه می‌شوند. براساس گزارش‌های منتشرشده کوالکام قصد دارد در سال جاری پردازنده‌‌ی اسنپدراگون 7 نسل یک را معرفی کند.

مشخصات اسنپدراگون 7 نسل یک

افشاگر محبوب چینی، Digital Chat Station با انتشار پستی در پلتفرم Weibo مشخصات تراشه‌ی بعدی اسنپدراگون را فاش کرد. این تراشه به احتمال زیاد اسنپدراگون 7 نسل یک نام خواهد داشت و با ۴ هسته‌ی کورتکس A710 و ۴ هسته‌ی A510 عرضه خواهد شد که هر ۸ هسته بر مبنی معماری آرم v9 تولید شده‌اند. علاوه‌براین، Digital Chat Station وجود پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 662 را نیز در این تراشه تأیید می‌کند. انتظار می‌رود این پردازنده‌ی گرافیکی از مدل 642L به‌کاررفته در اسنپدراگون 778G و 778G+ قدرتمندتر باشد.هنوز مشخص نیست که کوالکام برای تولید اسنپدراگون ۷ نسل یک با چه تولید‌کننده‌ای همکاری می‌کند. این شرکت در تولید اسنپدراگون 8 نسل یک از لیتوگرافی ۴ نانومتری سامسونگ بهره برد، اما نتایج بنچمارک‌های منتشرشده برای کوالکام رضایت‌بخش نبود و براساس گزارش‌های منتشرشده، کوالکام قصد دارد در تولید تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک پلاس از فرایند ساخت ۵ نانومتری TSMC استفاده کند. بنابراین این احتمال وجود دارد که اسنپدراگون 7 نسل یک نیز با لیتوگرافی ۵ نانومتری TSMC تولید شود.

منبع : زومیت

 
 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ فروردين ۰۱ ، ۱۵:۱۸
ابراهیم کیوان

درحال‌حاضر، یکی از مشکلات بزرگ گوشی‌های هواوی برخوردارنبودن از فروشگاه گوگل‌پلی و سرویس‌های گوگل است. در این مطلب، قصد داریم نحوه‌ی اجرای اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل در گوشی‌های هواوی را آموزش دهیم.

با قطع همکاری گوگل و هواوی به‌دلیل تحریم‌های اعمال‌شده علیه هواوی، گوشی‌های هوشمند جدید این شرکت از سرویس‌های گوگل بی‌بهره‌اند‌. این موضوع افزون‌بر فقدان بزرگ‌ترین فروشگاه اپلیکیشن‌های اندروید، یعنی گوگل‌پلی، باعث می‌شود برنامه‌هایی که برای اجرای کامل و بدون نقص نیازمند سرویس‌های گوگل هستند، برای اجرا در گوشی های هواوی دچار مشکل شوند یا برخی خدمات و گزینه‌های آن‌ها کار نکند.

امروزه، بدنه‌ی بسیاری از اپلیکیشن‌های مهم که این‌ روزها کاربران بسیاری با آن‌ها سروکار دارند، از چهارچوب سرویس‌های گوگل بهره می‌برند. بدون این‌ سرویس‌ها خدمات مبتنی‌بر موقعیت مکانی بسیاری از اپلیکیشن‌ها کار نمی‌کنند و از همه مهم‌تر، برنامه‌های گوگل شامل خدمات جست‌وجو، جیمیل، نقشه‌ها، مرورگر کروم و... از کار می‌افتند. این دسته از برنامه‌ها معمولاً جزو ضروری‌ترین برنامه‌های کاربران به‌حساب می‌آیند.

برخی از افراد بر این باورند که وابسته‌سازی اندروید و کاربران به این سرویس‌ها بهانه‌ی گوگل برای جمع‌آوری و استفاده از داده‌های شخصی کاربران است؛ ازاین‌رو، آنان تلاش می‌کنند که تاحدممکن از سرویس‌های جایگزین استفاده و گوگل را از روی دستگاه اندرویدی خود حذف کنند. بااین‌حال، برای بسیاری از کاربران انجام امور روزمره بدون این سرویس‌ها عملاً امکان‌پذیر نیست و در بسیاری از مواقع، حتی فکر‌کردن به راه‌حل‌های جایگزین امری دشوار است.

این مسئله باعث شده است که گوشی‌های هواوی اگر در هر زمینه‌ای بر هم‌رده‌های خود برتری داشته باشند؛ اما درنهایت بسیاری از خریداران و حتی علاقه‌مندان به گوشی‌های این شرکت از خریدشان صرف‌نظر کنند. گفتنی است تمامی در‌ها روی داشتن برنامه‌های گوگل در گوشی‌های هواوی بسته نیست؛ ولی بدون شک نمی‌توان داشتن سرویس‌های گوگل به‌صورت بومی را با روش‌هایی مقایسه کرد که برای نصب و استفاده از آن‌ها در گوشی‌های فاقد این سرویس‌ها به‌صورت پیش‌فرض به‌کار می‌رود. بااین‌حال، اگر به‌تازگی گوشی هواوی خریده‌اید و به این سرویس‌ها نیاز مبرم دارید، این آموزش را دنبال کنید.

با چه روشی اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل در گوشی‌های هواوی اجرا می‌شوند؟

مسیرها و روش‌های متعددی برای اجرای اپلیکیشن‌های گوگل در گوشی‌های هواوی و هر گوشی اندرویدی دیگری وجود دارد که به‌صورت پیش‌فرض فاقد سرویس‌های گوگل موبایل (GMS) است. روشی که در این آموزش اشاره کرده‌ایم، به این صورت است که هر اپلیکیشن شخص ثالث فضایی را به‌صورت مجازی دراختیار کاربر قرار می‌دهد و به‌طور کاملاً مستقل از دستگاه سرویس‌های گوگل را درون خود اجرا می‌کند.

 

درواقع، این اپلیکیشن به‌عنوان واسط برای اجرای سایر اپلیکیشن‌ها عمل می‌کند. در این فضا، پیش‌نیازهای موردنیاز برای اجرای گوگل‌پلی و سرویس‌های گوگل هنگام راه‌اندازی اولیه‌ی آن نصب و دستگاه با شناسه‌ی دیگری به گوگل معرفی می‌شود. با استفاده از گوگل‌پلی تعبیه‌شده در این اپلیکیشن، کاربر می‌تواند برنامه‌های موردنیاز خود را نصب و اجرا کند، با این تفاوت که اجرای آن در بستر این فضا صورت می‌گیرد و اپلیکیشن‌های نصب‌شده به‌جای سیستم‌عامل اصلی خود گوشی، با اپلیکیشن مادر در تعامل هستند.

چرا برای این کار باید از اپلیکیشن شخص ثالث استفاده کرد؟

گوشی‌های اندرویدی شناسه‌های منحصربه‌فردی دارند که با اتصال دستگاه به اینترنت در سرورهای گوگل ثبت می‌شود و گوگل نوع و مدل دستگاه را شناسایی می‌کند. هر گوشی اندرویدی برای استفاده از سرویس‌های گوگل باید گواهی مخصوصی از گوگل دریافت کرده باشد تا مجوز استفاده از آن‌ها را داشته باشند. اگر دستگاه شناسایی‌شده گواهی‌های لازم را کسب کرده باشد، مجاز به استفاده از سرویس‌ها شناخته می‌شود؛ وگرنه شرکت سازنده حق استفاده از پیش‌نیازهای لازم برای اجرای سرویس‌های گوگل را نخواهد داشت.

ازآن‌‌جا‌‌که این پیش‌نیازها تغییراتی در لایه‌های درونی سیستم‌عامل و نصب‌بودن برنامه‌ها و چهارچوب سرویس‌های گوگل به‌صورت سیستمی را شامل می‌شود، به‌صورت عادی کاربر نمی‌تواند این برنامه‌ها را نصب کند و از سرویس‌های گوگل برخوردار شود. در گذشته، روش‌هایی مشابه وجود داشت؛ اما اکنون دیگر کارایی ندارند؛ ازاین‌رو، راهکاری که برای این مشکل در نظر گرفته‌ شده، نصب برنامه‌هایی است که به‌صورت مجازی این کار را انجام می‌دهند.

اجرای اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل به‌کمک اپلیکیشن GSpace

اپلیکیشن GSpace قابلیت آن را دارد تا با ایجاد محیطی مجزا از سیستم‌عامل اصلی، بتواند سرویس‌های گوگل را درون خود اجرا کند تا کاربر مجبور نباشد برای این کار دست‌به‌دامان دست‌کاری سیستم‌عامل شود. این اپلیکیشن را می‌توانید از فروشگاه اپلیکیشن‌های هواوی (AppGallery) دانلود کنید؛ اما اگر امکان دسترسی به این فروشگاه را ندارید، می‌توانید با جست‌وجو در گوگل، فایل APK آن را دریافت و نصب کنید.

پس از نصب و اجرای برنامه، روی Start بزنید. در‌ادامه، از شما خواسته می‌شود تا به برنامه اجازه دهید به تلفن و فضای ذخیره‌سازی دسترسی داشته باشد که برای کارکردن سرویس‌های گوگل ضروری است. در‌نهایت، پیغامی مبنی‌بر دانلود پیش‌نیازهای لازم (Necessary kit) نمایش داده می‌شود که باید Continue را انتخاب کنید. در این زمان، اپلیکیشن شروع به دانلود پیش‌نیازها می‌کند که بسته به سرعت اینترنت شما، ممکن است دقایقی به‌طول بینجامد.

راه‌اندازی اولیه اپلیکیشن GSpace

پس از اتمام این فرایند، اپلیکیشن آماده استفاده می‌شود. در صفحه‌ی اصلی، تعدادی از برنامه‌های پرکاربرد گوگل و برخی دیگر از برنامه‌ها نمایش داده می‌شود که باید هرکدام از گوگل‌پلی دانلود شوند. برای مثال، این‌جا می‌خواهیم Google Maps را نصب و استفاده کنیم. با انتخاب آن، وارد صفحه‌ی آشنای گوگل‌پلی خواهید شد که از شما می‌خواهد وارد حساب گوگل خود شوید.

با انتخاب گزینه‌ی Sign In، وارد صفحه‌ی ورود حساب گوگل خواهید شد. درادامه، اپلیکیشن به شما اطلاع می‌دهد که ورود ازطریق دستگاه مجازی با شناسه‌ای صورت می‌گیرد که مجاز به استفاده از سرویس‌های گوگل است. در این‌جا، ما از گوشی Nove 9 استفاده کرده‌ایم که اپلیکیشن به‌جای آن از مدل Mate 20 Pro استفاده می‌کند. از‌این‌رو، اگر در حساب کاربری گوگل خود متوجه ورود دستگاه ناشناسی شدید، به‌‌دلیل استفاده از این اپلیکیشن است.

ورود به اکانت گوگل در اپلیکیشن GSpace

پس از ورود به حسابتان، صفحه‌ی دانلود اپلیکیشن‌ها در گوگل پلی به‌ شما نشان داده می‌شود و می‌توانید هر برنامه‌ای که لازم دارید، همانند سایر گوشی‌های اندرویدی نصب کنید. پس از نصب هر برنامه، امکان ایجاد میان‌بر آن در صفحه‌‌ی اصلی و بدون نیاز به بازکردن اپلیکیشن وجود دارد. کافی است روی آیکون آن برنامه نگه دارید و Create Shortcut را انتخاب کنید.

افزون‌براین، می‌توانید از سایر اپلیکیشن‌هایی که در گوشی نصب کرده‌اید، نسخه‌ی کپی ایجاد و به‌عنوان اپلیکیشن دوم از آن استفاده کنید. این برای زمانی مناسب است که از برخی از قابلیت‌های اپلیکیشن‌های وابسته به سرویس‌های گوگل بتوان بدون مشکل استفاده کرد.

اضافه کردن میان‌بر اپلیکیشن‌ها از GSpace به صفحه اصلی

نکته‌ای که در استفاده از این اپلیکیشن وجود دارد، آن است که میان‌بری برای دسترسی به گوگل پلی ایجاد نشده و برای دانلود هر اپلیکیشن دیگری باید وارد یکی از اپلیکیشن‌های پیشنهادی شوید و پس از بازشدن گوگل‌پلی، نام برنامه‌ی مدنظر را جست‌وجو و آن‌ را نصب کنید.

در پایان، اگر در استفاده از برنامه‌ای دچار مشکل یا خطا شدید، دسترسی‌های اپلیکیشن مادر را در تنظیمات گوشی خود بررسی کنید. اگر احتمال می‌دهید مسدود‌بودن دسترسی خاصی باعث پدیدارشدن مشکلی می‌شود، آن دسترسی را مجاز کنید. باوجوداین، احتمال دارد در برخی از اپلیکیشن‌ها همه‌ی قابلیت‌ها دردسترس نباشند یا مشکلاتی در استفاده از آن‌ها به‌وجود آید، از‌این‌رو، تجربیات خود را در استفاده از این اپلیکیشن با ما در بخش دیدگاه‌ها در میان بگذارید.

منابع : زومیت

 
 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ فروردين ۰۱ ، ۱۵:۱۰
ابراهیم کیوان

در این پست مگ میخوانیم؛ دومین شاسی بلند (SUV) شرکت ایتالیای مازراتی گریکاله (Grecale) رسما معرفی شد، انتظار می‌رود که این محصول استراتژیک تبدیل به پر فروش ترین مدل این شرکت شود، اصلی‌ترین رقیب گریکاله را باید پورشه ماکان دانست که حالا چندسالیست در زمره پر فروش ترین مدلهای کمپانی آلمانی قرار دارد.

این مازراتی چگونه عرضه میشود؟

مازراتی در ابتدا این مدل را به صورت احتراقی و سپس هیبریدی عرضه خواهد کرد. اما در اینجا متوقف نخواهد شد و در آینده نزدیک مدل تمام برقی آن نیز به فروش خواهد رسید.

شرکت مادر مازراتی یعنی گروه بزرگ استلانتیس اعلام کرده که این برند در کنار آلفارومئو، DS و لانچیا از سال 2025 تنها مدل برقی تولید خواهند کرد.

این مدل ابعاد کوچک تری به نسبت دیگر شاسی بلند شرکت مازراتی یعنی لوانته دارد. مازراتی به زودی نسل دوم گرن توریزمو را نیز عرضه خواهد کرد تا سبد محصولاتش گسترده‌تر شود.

در سال‌های آینده نیز نسل جدید کواتروپورته و لوانته نیز به بازار عرضه خواهد شد.

مازراتی از همین ابتدا این محصول را با 3 موتور مختلف به بازار عرضه می‌کند.

همچنین مدل پایه از یک موتور 4 سیلندر توربو هیبریدی نیرو می‌گیرد. مازراتی برای فعال کردن این قابلیت به طور کامل موتور را باز طراحی کرده است.

به طور استاندارد موتور V6 توانایی تولید 325 اسب بخار قدرت و 450 نیوتن متر گشتاور را دارد.

این مدل در رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت فقط و فقط زمان جنجالی 5.3 ثانیه برای آن بس است.. مدل تروفو حداکثر قدرتی برابر با 523 اسب بخار و حداکثر گشتاور 619 نیوتن متری را دارد.

در نتیجه در عرض 3.8 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسد تا رقیب قدرتمندی برای بی ام و X3 M Competition باشد.

سرعت چقدر است؟

این مدل نیز برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت به تنها 5.6 ثانیه زمان احتیاج دارد.

تمامی مدل‌ها از یک گیربکس 8 سرعته دو کلاچه اتوماتیک بهره می‌برند و نیرو را به هر چهارچرخ ارسال می‌کنند.

یک محدود کننده لغزش دیفرانسیل نیز در محور عقب قرار گرفته است.

ابعاد گریکاله به ترتیب طول، ارتفاع، عرض و فاصله بین دو محور برابر با 4846، 1670، 2163 و 2901 میلی متر است.

از نظر ابعاد گریکاله مشابه با آلفارومئو استالیو است. دلیل شباهت نیز استفاده از پلت فرم یکسان در هر دو مدل است.

سیستم تعلیق بادی امکان تنظیم ارتفاع تا 65 میلی متر را فراهم می‌کند. یک سیستم کنترل دینامیکی جدید با نام (VDCM) نیز کنترل کننده تحرکات بدنه و میزان سفتی سیستم تعلیق نقش ایفا می‌کند.

حالت‌های رانندگی مختلفی از جمله (راحت، جی تی، اسپرت، ریس و خارج جاده ای) در این مدل قابل انتخاب است.

ترمزهای استاندارد نیز از نوع آهنی سوراخ دار 4 پیستونه هستند. گرچه قابلیت انتخاب ترمزهای قوی تر 6 پیستونه نیز وجود دارد. امکان استفاده از رینگ های 21 اینچی نیز وجود دارد. بخش طراحی ظاهری نیز مازراتی از مدل‌های کلاسیک و مدرن خود همچون MC20 و 3200 GT نگاه کرده است. ساعت آنالوگ نیز جای خود را به یک ساعت دیجیتال داده است. قیمت مدل پایه برابر با 64،995 دلار است که به نسبت پورشه ماکان 56،250 دلاری قیمت بالاتری دارد.

مدل مودنا نیز قیمت برابر با 78،895 دلار دارد و مدل تروفو نیز قیمت پایه برابر با 80 هزار دلار خواهد داشت.

مازراتی این محصول را از همین تابستان سال جاری روانه بازار خواهد کرد.

منبع :digiato , autocar, maeg.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ فروردين ۰۱ ، ۱۷:۰۴
ابراهیم کیوان